«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Сирна запіканка по ГОСТу

На одну дитячу порцію:

сир — 135 г,

крупа манна або пшенична

борошно — 10 г-12 г,

цукор — 15 г,

яйця — 4 г,

маргарин — 5 г,

сухарі — 5 г,

сметана — 5 г,

маса готової запіканки 150 г,

сметана — 30 г.

Протертий сир змішують з борошном або попередньо завареною у воді (10 мл на порцію) і охолодженою манною крупою, яйцями, цукром і сіллю. Підготовлену масу викладають шаром 3-4 см на змащену жиром і посипану сухарями форму. Поверхню маси розрівнюють і змащують сметаною, запікають у духовці 20-30 хв. до утворення на поверхні рум’яної скоринки. При подачі нарізають запіканку на шматки квадратної або прямокутної форми і поливають сметаною.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі