«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Смачні дріжджові млинці на молоці. Швидко смачно, а головне дуже економно

Сухі дріжджі в рази прискорять процес «дозрівання» опари. Лише невелика зміна в рецептурі, і у вас на столі з’явиться тарілка тоненьких дірчастих млинчиків.

На тісто знадобиться:

Борошно – стакан.
Молоко – 2 склянки.
Яйця – парочка.
Сухі швидкі дріжджі – 4 гр.
Сіль – 1/3 маленької ложки.
Цукровий пісок – велика ложка.
Олія

Як приготувати:

Насипте просіяне борошно в миску, додайте швидкодіючі дріжджі. Засипте інші сухі інгредієнти, розмішайте.
Яйця раджу спочатку окремо збити, а потім ввести в миску з сухими продуктами. Пробийте до піни, попрацювавши міксером, перелийте в миску, старанно розмішайте.
Залишилось залити молоко і замісити тісто. Коли розіб’єте всі грудочки, поставте в тепло на бродіння. Налаштуйте таймер на годину і займіться іншими справами.
Випікаємо: прожарити сковорідку, змастіть маслом. Наливайте тісто тонким шаром, трохи повертаючи сковороду, щоб тісто розподілилося по всій поверхні.
Смажте з одного боку приблизно 1-2 хвилинки. Потім переверніть і потримайте корж ще секунд 30. Час смаження даю орієнтовний, оскільки у всіх різні плити і сковорідки.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі