«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Справжній делікатес – скумбрія в пляшці. Неймовірно смачно, такого ви ще не пробували!

Рибка виходить смачніше копченої! Спробуйте і оцініть!

Свіжоморожена скумбрія солиться в розсолі, а золотистий колір, як у копченої риби, їй надають цибулиння і чай.

Засолка скумбрії в домашніх умовах дуже проста, сама риба жирна, тому на смак вона вам здасться малосольною.

Продукти:

Свіжоморожена скумбрія – 3 штуки

Для розсолу:

Вода – 1 літр

Цибулиння – дві жмені

Суха заварка чорного чаю – дві ст. ложки

Сіль – три ст. ложки

Цукор – 1,5 ст. ложки

Як приготувати скумбрію в пляшці:

Беремо сиру скумбрію, потрошимо, промиваємо, відрізаємо голови і хвости.

Готуємо розсіл для засолювання скумбрії: наливаємо в каструлю воду, засипаємо сіль, цукор, чайну заварку і лушпиння цибулі, доводимо до кипіння, потім охолоджуємо і проціджуємо .

Обрізаємо пластикову пляшку – вона буде використовуватися в якості ємності для засолювання.

Зручно використовувати півтора або двох літрову пластикову пляшку зі зрізаним верхом.

Риба вставляється вертикально, при нормальних розмірах в пляшку поміщається три рибини.

Після використання пляшка просто викидається.

Випотрошену скумбрію без голів і хвостів вставляємо в пластикову пляшку і заливаємо соленим чайним розсолом.

Через три доби солена скумбрія в чаї цибулиння готова!

На боках рибок можуть виявитися світлі плями в тих місцях, де вони прилягали до стінок пляшки, на смак це не відбивається, просочення риби йде зсередини.

Смачного!

Джерело
 

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі