ТОП 3 оригінальні рецепти глінтвейну
Сьогодні в усьому світі люблять глінтвейн, хоча рецепт у сучасному його вигляді придумали німці. Ще греки і римляни готували щось схоже на глінтвейн, однак методика приготування не передбачала нагрівання
Єдине правило, якого варто дотримуватись під час приготування напою – глінтвейн не повинен кипіти. Нагрівати вино слід на невеликому вогні до тих пір, поки не зникне біла піна.
Для вас – три перевірені рецепти глінтвейну.
@kristiabraham
Безалкогольний глінтвейн
Цей глінтвейн не бажано готувати в алюмінієвій каструлі.
Інгредієнти:
Виноградний сік 3 скл.
Вода ½ склянки
Цедра апельсина 2 ст. л.
Лимонна цедра 2 ст. л.
Яблуко ½ шт.
Ізюм 2 ст. л.
Кориця 1 ч. л.
кардамон щіпка
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП 5 швидких дієт
Як готувати:
1. Влити в каструлю виноградний сік, додати воду і засипати всі інші інгредієнти. Перемішати.
2. Поставити каструлю на слабкий вогонь, не доводячи до кипіння.
3. Дати глінтвейну настоятися 5 хвилин під кришкою і розлити по келихах.
@marta_klynova
Французький глінтвейн
Інгредієнти:
Червоне вино 750 мл
Цукор 150 г
Міцна натуральна кава 100 мл
Коньяк 50 мл
Лимонна цедра 2 ст. л.
Як правильно заморожувати баклажани. Три правилаЯк готувати:
1. Розігрійте вино, додайте цукор і каву.
2. У суміш додайте лимонну цедру.
3. Влийте коньяк і вимкніть вогонь.
4. Дайте глінтвейну настоятися 5 хвилин під кришкою і розлийте по келихах.
@foros_serhiy
Глінтвейн по-болгарськи
Інгредієнти:
Червоне вино 750 мл
Цукор 200 г
Яблука 200 г
Перець горошком 30 шт.
Лимон 1 шт.
Гвоздика 10 шт.
Кориця 20 г
Як приготувати тірамісу без яєць Як готувати:
1. Суміш цукру, вина, прянощів і нарізаних кубиками яблук доведіть до кипіння. Зніміть з вогню та дайте настоятися 10-15 хвилин.
2. Глінтвейн процідіть, розлийте по келихах. У кожен покладіть шматочок лимона і кілька кубиків яблук.