«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

ТОП 3 оригінальні рецепти глінтвейну

Глінтвейн традиційно п'ють гарячим з високих прозорих склянок.

Сьогодні в усьому світі люблять глінтвейн, хоча рецепт у сучасному його вигляді придумали німці. Ще греки і римляни готували щось схоже на глінтвейн, однак методика приготування не передбачала нагрівання

Єдине правило, якого варто дотримуватись під час приготування напою – глінтвейн не повинен кипіти. Нагрівати вино слід на невеликому вогні до тих пір, поки не зникне біла піна.

Для вас – три перевірені рецепти глінтвейну.

@kristiabraham

Безалкогольний глінтвейн

Цей глінтвейн не бажано готувати в алюмінієвій каструлі.

Інгредієнти:

Виноградний сік 3 скл.

Вода ½ склянки

Цедра апельсина 2 ст. л.

Лимонна цедра 2 ст. л.

Яблуко ½ шт.

Ізюм 2 ст. л.

Кориця 1 ч. л.

кардамон щіпка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП 5 швидких дієт

Як готувати:

1. Влити в каструлю виноградний сік, додати воду і засипати всі інші інгредієнти. Перемішати. 

2. Поставити каструлю на слабкий вогонь, не доводячи до кипіння.

3. Дати глінтвейну настоятися 5 хвилин під кришкою і розлити по келихах.

@marta_klynova

Французький глінтвейн

Інгредієнти:

Червоне вино 750 мл

Цукор 150 г

Міцна натуральна кава 100 мл

Коньяк 50 мл

Лимонна цедра 2 ст. л.

Як правильно заморожувати баклажани. Три правилаЯк готувати:

1. Розігрійте вино, додайте цукор і каву.

2. У суміш додайте лимонну цедру.

3. Влийте коньяк і вимкніть вогонь.

4. Дайте глінтвейну настоятися 5 хвилин під кришкою і розлийте по келихах.

@foros_serhiy

Глінтвейн по-болгарськи

Інгредієнти:

Червоне вино 750 мл

Цукор 200 г

Яблука 200 г

Перець горошком 30 шт.

Лимон 1 шт.

Гвоздика 10 шт.

Кориця 20 г

Як приготувати тірамісу без яєць Як готувати:

1. Суміш цукру, вина, прянощів і нарізаних кубиками яблук доведіть до кипіння. Зніміть з вогню та дайте настоятися 10-15 хвилин.

2. Глінтвейн процідіть, розлийте по келихах. У кожен покладіть шматочок лимона і кілька кубиків яблук.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі