«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Торт “Трухлявий пень” зі сметанним кремом

Дуже красиво виглядає шматочок цього торта на тарілочці, а який він смачний. Обов’язково приготуйте!

Цим тортом я завжди дивую і радую свою гостей і рідних. Він настільки оригінальний в розрізі виходить, що важко повірити в те, що приготований вдома. Торт «Трухлявий пень» досить простий у приготуванні. Побалуйте себе коханих і рідних на свята!

Інгредієнти:

сметана – 1 склянку;
цукор – 2/3 склянки;
яйце – 1 шт;
сода (гашене оцтом) – 0,5 чайної ложки;
борошно – 3 склянки.
Для крему:

сметана – 750 мілілітрів;
цукор – 1-1,5 склянки.
Для начинки:

курага та родзинки по 150 грам;
горіхи і чорнослив по 100 грам.
Покроковий рецепт:

1. Підготуйте начинку: Сухофрукти розпарте в окропі, потім окремо пропустіть через м’ясорубку горіхи, чорнослив, курагу і родзинки, інформує UkrMedia.

2. Хочеться відзначити якщо перекрученні сухофрукти вийшли сухуватими, розбавте їх гарячою водою, щоб більше нагадувало повидло. Горіхи змішайте з чорносливом.

3. Займемося тістом: яйця добре збийте з цукром до однорідної маси, потім додайте сметану, соду гашену оцтом і борошно. За необхідності додайте борошно, щоб тісто було м’яким.

4. Сформуйте з тіста 8 кульок.

5. З кожної розкачайте своєрідний коржик, на який викладіть начинку і скрутіть рулетом. У вас повинно 2 рулети з чорносливом і горіхами, 2 з родзинками, і 3 з курагою.

6. Духовку нагрійте до 180°С, і спечіть рулетики до золотистого кольору.

7. Потім остудіть їх і наріжте невеликими шматочками.

8. З сметани і цукру приготуйте крем. Для цього просто збийте її міксером, або перемішайте цукор до повного розчинення.

9. Візьміть глибоку ємність зі знімним дном ( або просто глибоку чашу), застеліть її плівкою. Добре змастіть плівку шаром сметани, потім викладіть нарізані шматочки рулетів, залийте зверху сметаною, і так продовжуйте з усіма шарами.

10. Залиште торт в холодильнику на 8 годин, потім переверніть і отримаєте ось таку красу. По боках зверху прикрасьте цілими волоськими горіхами.

Приємного апетиту!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі