Цей салат “переплюнув” шубу та олів’є. Просто смачний салат.
Цей простий салат з курки, корейської моркви та огірків, доповнений кукурудзою, сподобається всім любителям незвичайних продуктових сполучень. В даному блюді прекрасно сусідять солодкий і пряний смаки, а балансу частування надають свіжі овочі і куряча грудка, яку заздалегідь потрібно запекти і охолодити.
Складові:
запечене філе – 250 г;
огірки свіжі – 2 шт .;
кукурудза – ½ б .;
морква по-корейськи – 100 г;
сир твердий – 100 г;
майонез.
Приготування
1. Філе, огірок і сир порізати тонкою соломкою.
2. Злити рідину з кукурудзи.
3. Змішати всі інгредієнти.
4. Заправити салат з кукурудзою, корейської морквою і куркою майонезом, перемішати, відразу подавати.
Смачного!