«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Улюблений торт з дитинства «Монастирська хатка»

Складові: тісто:

250 г сметани (15-25%)

150 г вершкового масла

150 г цукру

2 ч.л. розпушувача

400-450 г борошна (може знадобитися трохи більше або менше)

начинка:

300-400 г вишні

крем:

500 г сметани (15-25%)

150 г цукру

також:

100 г шоколаду (для посипання)

Приготування:

Готуємо тісто. Масло розтерти з цукром. Додати сметану, перемішати.

Додати розпушувач і борошно, замісити тісто. Тісто розділити на 10 рівних колобків. Кожен колобок розкачати в смужку 25 × 7 см, викласти вишню, краї защипнути.

Деко застелити папером для випічки або змастити маслом. Акуратно викласти трубочки (швом вниз).

Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати протягом 20-25 хвилин. Готуємо крем. Сметану перемішати з цукром.

Збираємо торт. Викласти 4 трубочки, змастити кремом. Викласти 3 трубочки, змастити кремом. Викласти 2 трубочки, змастити кремом. Викласти 1 трубочку, змастити кремом.

Поставити в холодильник на 4-6 годин.

Перед подачею посипати натертим шоколадом.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі