«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Вишуканий і дуже смачний десерт панакота з вишнею

Представляємо вашій увазі рецепт смачного італійського десерту, який так люблять. Незважаючи на свою назву, десерт насправді дуже простий. Вам не складе особливих труднощів приготувати такі смачні ласощі, наприклад до романтичної вечері. Тут найголовніше — дотримуватися потрібні пропорції. Цей ніжний і смачний десерт підкорить будь-якого. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Приголомшлива панакота з вишнею

Потрібні інгредієнти

-150 гр замороженої вишні

-200 мл вершків 33%

-100 мл молока

-100 гр цукрового піску

-25 гр желатину

-150 мл води

Починаємо процес

1. В першу чергу попередньо розморожуємо вишню.

2. В окрему ємність насипаємо желатин і наливаємо 50 мл холодної води.

3. У такому вигляді залишаємо все на 10 хвилин.

4. Потім додаємо вершки з молоком.

5. Ставимо все на вогонь і добре нагріваємо.

6. Але не треба доводити до кипіння.

7. Додаємо цукровий пісок і, постійно помішуючи, даємо йому повністю розчинитися.

8. У цей момент додаємо половину порції підготовленого желатину в вершкову суміш.

9. Друга половина у нас піде для вишневого шару.

10. Ми залишаємо остигати до кімнатної температури.

11. Після чого розливаємо по креманках.

12. Потім в кожну з них додаємо кілька ягід і ставимо в холодильник до застигання.

13. У ті ягоди, які залишилися, наливаємо 100 мл води і ставимо на вогонь.

14. Чекаємо закипання і поміщаємо сюди желатин, який залишився.

15. Добре все перемішуємо і даємо повністю охолонути.

16. Після закінчення потрібного часу, коли застигла вершкова суміш в холодильнику, дістаємо її і виливаємо поверх вишневе желе з ягодами.

17. Після чого повертаємо назад все в холодильник до повного застигання.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі