Всього 20 хвилин — і смачні яблучні булочки готові
Так, це реально! Випічка готується просто і швидко, виходить ніжною, ароматною, без дріжджів і довгого ліплення. Начинка не ховається всередині булочки — вона змішується з основою і рівномірно розподіляється по тісту.
Основні інгредієнти:
Борошно — 500 грамів
Цукор — 120 грамів
Вершкове масло — 200 грамів
Яблука — 4 штуки
Яйце — 4 штуки
Розпушувач — 1 чайна ложка
Ванілін — 1 пакетик
Як готувати:
Збити яйця, додати розтоплене вершкове масло, додати, помішуючи, цукор і ванілін.
Додати борошно з розпушувачем невеликими порціями, потім порізати яблука кубиками і всипати в тісто.
Деко застелити пергаментом, викласти ложкою тісто, відступаючи між булочками по 5 сантиметрів.
Розігріти духовку до 200 градусів, випікати булочки 15 хвилин.
Все, випічка готова! Смачного! Діліться рецептом з друзями — їм сподобається!