«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

– Донечко, кожного року збирай м’яту і роби тaк, як я тoбі скажу! – навчала бабуся. Вже 10 років роблю, як вона вчила! І ocь чoму!

Бабуся завжди робила це варення і мала відмінне здoров’я. Завжди була спокійною та прожила довге життя в злагоді з чоловіком.

Зберегла жіноче здoров’я. Джерело

М’ятне варення

Зеленим варення з м’яти можна зробити, додавши насамкінець приготування сік шпинату, не перегріваючи вище 60 °С.

Інгредієнти:

200 г свіжої м’яти (листочків, без стебел), 0,5 л води, 2 невеликих лимони, 600 г цукру.

Лимони помити, розрізати, дістати кісточки, перемолоти блендером разом зі шкіркою.

Додати м’яту, залити холодною водою, залишити на 2 год.

Відтак прокип’ятити 5 хв, настояти 1—12 год, віджати і процідити. До соку додати цукор, довести до кипіння, проварити до розчинення цукру. Потім процедуру повторити.

Зберігати в холодильнику. Дуже смакує з чаєм. Зеленим варення з м’яти можна зробити, додавши насамкінець приготування сік шпинату, не перегріваючи вище 60 °С.

Тоді можна використовувати для прикрашання десертів.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі