«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Бабуся казала, що ВЕЛИКДЕНЬ – СВІТЛЕ свято, тому і використовувала цей найкращий рецепт СВІТЛИХ пасок. Виходить багато пасок, які довго не черствіють, і мають якийсь особливий добрий смак

Бабуся казала, що ВЕЛИКДЕНЬ – СВІТЛЕ свято, тому і використовувала цей найкращий рецепт СВІТЛИХ пасок. Виходить багато пасок, які довго не черствіють, і мають якийсь особливий добрий смак

Пропонуємо вам перевірений роками рецепт пасок:

Тісто для Олександрійських пасок.

Ваша випічка по цьому рецепту вийде солодкою, ніжною і м’якою. Його використовує старше покоління для приготування пасок вже кілька десятків років. З даної кількості інгредієнтів у вас вийде дуже багато пасок.

Ось що вам знадобиться:

1 літр топленого молока;

1 кг цукру;

500 г вершкового масла;

10 яєць;

3 жовтка;

150 г свіжих дріжджів;

200 г запарених родзинок;

2-3 пакетика ванільного цукру,

2 ст. л. кoньяку;

приблизно 2,5 кг борошна.

Ось що потрібно робити:

Яйця злегка збийте міксером, розм’якшене масло наріжте шматочками.

Яйця, масло, цукор і дріжджі змішайте з молоком. Залиште цю суміш в теплому місці на 8-12 годин (можна на ніч).

Вранці всипте в молочно-яєчну суміш 1 ч. л. солі, запарені родзинки, ванільний цукор, борошно і влийте кoньяк.

Замішайте м’яке, в’язке тісто, вимочуючи руки в соняшниковій олії.

Поставте тісто підходити на 1-1,5 години, поки воно не збільшиться вдвічі.

Заповнюйте тістом форми на 1/3, зачекайте поки воно підійде майже до країв.

Випікати паску при температурі 180 гр. до готовності. Верх охололих пасок змастіть білковою глазур’ю.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі