Бабусині ГРЕЧАНИКИ з грибним майонезом! Неймовірна смакота без м’яса! Бабуся усю рідню у Піст ними пригощає! Вони такі пишні та соковиті! Запиcуйте сeкретний рецепт!
Гречаники – дуже проста і смачна страва, особливо із пікантним грибним соусом, що нагадує майонез.
Гречаники з грибним майонезом
Для котлет: 200 г гречаної крупи, 6 картоплин, 1 цибулина, сіль. Для соусу: 200 г маринованих грибів, 100 г олії, 3 зубці часнику, сіль.
Картоплю відварити в кожушку, почистити, натерти на тертці з великими отворами. Зварити гречку.
Цибулину дрібно порізати, злегка підсмажити, змішати з готовою гречкою і натертою картоплею.
Сформувати котлетки, обкачати в сухарях, обсмажити на олії. Для соусу мариновані гриби промити, подрібнити в блендері разом із часником, поступово додавати олію, збиваючи до консистенції крему.
Смачного!