«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Баклажани з перцем на зиму: всі в захваті від них

Бабусин рецепт. Язика відкусиш!

Складові

✓ Баклажани 2 кілограми

✓ Томатна паста 800 грамів

✓ Часник 150 грамів

✓ Олія рослинна (соняшникова) — 1 склянка

✓ Цукор 2 склянки

✓ Оцет 9% — 2 столові ложки

✓ Сіль-2 столові ложки

✓ Перець болгарський — 12 штук

✓ Петрушка (зелень) — за смаком

Рецепт приготування
Робимо томатний сік з концентрованої томатної пасти.

Для цього розбавляємо 800 г пасти водою до отримання 3 л соку.

Додаємо в отриманий сік рослинну олію, цукор, сіль і оцет згідно з рецептом.

Баклажани нарізаємо зі шкіркою, не очищаючи, напів колами, перець нарізаємо соломкою, часник нарізаємо на дрібні шматочки.

Всі подрібнені овочі кладемо в томатний сік і тушкуємо їх на дуже повільному вогні близько 30 хв., до повної готовності.

Розкладаємо отриманий салат по банках і консервуємо звичайним способом.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі