Банановий торт «Баноффі» без випічки. Цей десерт – особливо пpиголомшливий!
Домашні десерти не замінить жоден куплений в магазині торт. Але найчастіше процес приготування займає дуже багато часу.
А цей англійський торт готується на подив швидко. А змітається зі столу взагалі в одну мить!
Інгредієнти:
Для основи:
300 г печива «Топлене молоко»
100 г вершкового масла
Для начинки:
згущене молоко (варене)
3 банана
450 мл вершків
2 ст. л. цукрової пудри
какао
кава
шоколад
Готуємо десерт:
1. Подрібни в мисці печиво «Топлене молоко» в дрібну крихту.
2. Додай розтоплене вершкове масло. Добре змішай.
3. Поклади отриману масу в форму, утрамбуй трохи і постав в холодильник на 20 хвилин.
4. Потім полий масу товстим шаром вареного згущеного молока
5. Наріж банани, як тобі зручно, можна навпіл, а можна кружечками. Виклади їх в форму.
6. Збий вершки з цукровою пудрою так, щоб форма суміші трималася і структура була міцною. Наповни ними кондитерський мішок і починай творити.
7. Зверху посип какао або кавою. Можна полити гарячим шоколадом.
8. Дай десерту трохи постояти в холодильнику – мінімум 40 хвилин. Нехай просочиться.