«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Бездоганні млинці без краплі молока з секретним інгредієнтом, що робить їх неймовірно смачними. Тепер готую тільки так. Збережіть рецепт

Хочете навчитися готувати млинці, які ніколи не рвуться і виходять набагато ніжніші, ніж на молоці?

Тоді цей рецепт млинців на майонезі і яйцях для вас! Джерело

У холодильнику вони довго не засихають, а залишаються такими ж м’якими, як і після приготування.

Такі млинці можна їсти з повидлом, згущеним молоком, варенням, медом … А якщо ви не любите солодке, то не додавайте в тісто цукор. Приготуйте солону сирну, грибну або м’ясну начинку на свій смак, загорніть її в млинці і насолоджуйся чудовим смаком!

СКЛАДОВІ

0,5 л теплої води

9 ст. л. борошна

2 ст. л. майонезу

2 яйця

2 ст. л. цукру

15 г ванільного цукру

2 ст. л. рослинної олії

дрібка солі

млинці на майонезі і яйцях.

Приготування

Збийте міксером або віночком майонез, яйця, цукор, сіль і ванільний цукор.

Додайте теплу воду і просіяне борошно. Добре перемішати, щоб не було грудочок і налий рослинну олію. Дайте тісту відпочити 20 хвилин.

Змастіть сковороду рослинною олією, але тільки один раз – на початку смаження, поставте її на середній вогонь.

Невелику кількість тіста рівномірно розподіліть по поверхні сковороди. Обсмажуйте млинці на розпеченій сковороді по 1-2 хвилини з кожного боку. Стежте за тим, щоб вони не підгоріли.

Подавайте теплі млинці з варенням, медом або джемом.

Млинці на майонезі – бездоганні! І правда, нема в чому дорікнути такий рецепт. Такі млинці стануть вашою фірмовою стравою, а з начинкою їм взагалі немає рівних!

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі