«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

БОРЩ У МУЛЬТИВАРЦІ

Як кажуть, скільки господинь – стільки й борщів. Не бувало ще такого випадку, аби дві різні людини приготували борщ одного й того ж смаку – настільки цікавою є ця страва. Для любителів доброго й здорового харчування борщ просто незамінний, хоча й не завжди знаходиться час на його приготування. У наступному пункті ми пропонуємо вам швидкий та оригінальний рецепт борщу в мультиварці.

БОРЩ ЗІ СВИНИНОЮ
Наваристий бульйон зі свинини, ароматний запах спецій, яскравий колір і прекрасний смак. Потіште себе та близьких!

120 хвилин
ІНГРЕДІЄНТИ
Вода    3–4 літри
Свинина середньої жирності    600 г
Картопля    5 шт. середнього розміру
Капуста    «на око»
Овочі заморожені ТМ «Рудь» чи свіжі    300–400 г
Цибуля    1 велика цибулина
Морква    1 велика морквина
Буряк    1 середнього розміру
Томатний сік    1–1,5 склянки
Спеції: часник, тмин, гвоздика, перець    за смаком
Сіль    за смаком
Рослинна олія    для смаження

Спочатку готуємо бульйон: опускаємо м’ясо у воду й залишаємо варитися до готовності упродовж півтори-двох годин, не забуваючи час від часу знімати пінку.

Поки вариться м’ясо, можна приступити до приготування зажарки. Для цього на розігріту сковороду висипаємо дрібно нарізану цибулю, моркву та буряк, просмажуючи їх до «скляного» стану. Висипаємо отриману зажарку в мультиварку до бульйону.

Нарізаємо попередньо очищену картоплю кубиками чи соломкою середніх розмірів і також додаємо у бульйон із зажаркою. Те саме повторюємо з овочами й капустою, змішуючи усе в мультиварці. В останню чергу додаємо спеції, вмикаємо мультиварку на режим «Суп» на 20–30 хвилин.

Найсмачніший борщ — це борщ зі сметаною і свіжою зеленню. Прикрасивши страву таким чином, чи отримаєте ароматний та ситний обід, корисний для вашого здоров’я!

БОРЩ ІЗ КУРЯЧИМ ФІЛЕ
Борщ із курячим філе — знахідка для тих, хто хоче насолодитися улюбленою стравою, витративши менше часу на готування. Буде смачно зі сметаною, зеленню та пампушками з часником!

72 хвилини
ІНГРЕДІЄНТИ
Буряк    1 шт.
Морква    1 шт
Цибуля    1 шт
Соняшникова олія    4 ст. л.
Томатна паста    3 ст. л.
Куряче філе    350 г
Вода    2 л
Картопля    5 шт.
Капуста    150 г
Сметана ТМ «Рудь»    за смаком
Лавровий лист    за смаком
Сіль    за смаком
Перець    за смаком
Зелень    за смаком
ПРОДУКТИ, ПОТРІБНІ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ

Перш за все нам потрібно відварити буряк. Варимо його прямо в шкірці. Виймаємо та чекаємо, поки охолоне.

Чистимо та ріжемо наші овочі. Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на тертці. Буряк ріжемо на невеликі смужки.

Наливаємо в мультиварку 2 столових ложки олії. Висипаємо цибулю й моркву. Готуємо 7 хвилин в режимі «Смаження».

Далі додаємо буряк, 3 столові ложки томатної пасти та смажимо ще хвилин

Виймаємо овочі, відставляємо вбік. Готуємо куряче філе. Не змінюючи режим, знову додаємо 2 столові ложки соняшникової олії та порізане на невеликі шматки куряче філе. Смажимо 7 хвилин.

Ставимо воду кипіти, в цей час чистимо та ріжемо картоплю. Додаємо киплячу воду й картоплю до курки. Вмикаємо режим «Суп» і готуємо 20 хвилин.

Капусту шаткуємо. Додаємо її в мультиварку й готуємо 6 хвилин.

Викладаємо в чашу мультиварки наші овочі. Додаємо сіль, перець за смаком, кладемо лавровий лист. Варимо хвилин 7.

Переводимо мультиварку в режим «Підігрів» і готуємо борщ ще 5 хвилин.

Борщ готовий. Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі