«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Брауні

Знадобиться:

  • 70 г очищеного мигдалю
  • 100 г гіркого шоколаду
  • 100 г вершкового масла
  • 120 г коричневого цукру
  • 2 яйця
  • 70 г борошна
  • 1/2 ч. л розпушувача
  • дрібка солі

Приготування:

Очищений мигдаль порубати й обсмажити на сковороді без олії. Дати охолонути. Шоколад розтопити на гарячій водяній бані.

М’яке вершкове масло збити з цукром до отримання пишної маси. Додати теплий шоколад та окремо збиті яйця. Перемішати.

Борошно просіяти з розпушувачем і сіллю через сито. З’єднати з шоколадною масою та горіхами. Перемішати.

Духовку нагріти до 180°. Тісто викласти у форму, вистелену пергаментом, розрівняти та випікати 25–30 хв. Корж повинен вийти трохи вологим.

Дати йому охолонути, потім загорнути у харчову плівку та прибрати в холодильник на ніч. Потім порізати квадратами й подати на стіл.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі