Чудові кабачки з м’ясом в клярі. Всього 15 хвилин, і улюблена страва готова
Така ситна страва з кабачків готується неймовірно швидко і просто.
Але, незважаючи на це, вона здатна задовольнити запити навіть найвимогливіших гурманів.
Складові
✓ 2-3 молодих кабачка
✓ 300 г м’яса (можна брати будь-яке м’ясо на твій смак)
✓ 1/4 ч. л. солі
✓ 1/4 ч. л. перцю
✓ 2 ст. л. борошна
✓ 2 курячих яйця
✓ 3 ч. л. молока
Рецепт приготування
Наріж кабачки кільцями товщиною 1,5-2 см.
Якщо є необхідність, зріж шкірку перед нарізкою.
Виріж у кабачків серцевину.
При бажанні використовуй її для приготування фаршу, перемоловши разом з м’ясом в м’ясорубці.
Наповни середину кожного колечка фаршем.
Для кляру збий яйця з молоком, потім додай сіль і перець.
Кожне колечко кабачка обваляй в борошні, потім опусти в яєчну суміш і гарненько обсмаж з двох сторін.
Оскільки всередині кабачка сире м’ясо, необхідно готувати цю страву на середньому вогні близько 15-20 хвилин.
Краще накрити сковорідку кришкою.
Смачного!