«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Чудовий торт без борошна. Ні духовки не потрібно, ні желатину!

Швидкий та простий рецепт смачного та легкого десерту. Звичайний набір продуктів, а результат виходить просто чудовим.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
  • печиво бісквітне, 240 г;
  • масло вершкове розтоплене, 75 г;
  • вершковий сир 350 г;
  • варене згущене молоко, 1 банка;
  • пудра цукрова, 40 г;
  • вершки жирні, 250 мл.

Процес приготування

Печиво подрібнюємо в крихту за допомогою блендера або діємо по-старому і подрібнюємо качалкою, для зручності уклавши печиво в пакет.

Виливаємо в крихту розтоплене вершкове масло, перемішуємо до повної однорідності. Якщо маса виходить дуже суха, адже печиво у всіх різне, тоді додаємо ще розтоплене масло або трохи згущеного молока.

Форму застеляємо пергаментом і змащуємо його вершковим маслом.

Викладаємо шар крихти та утрамбовуємо її склянкою.

Змішуємо за допомогою міксера вершковий сир з вареним згущеним молоком і збиваємо до однорідності та пишності.

Холодні вершки збиваємо міксером і коли маса почне густіти, додаємо цукрову пудру і збиваємо до густини.

З’єднуємо крем із збитими вершками та перемішуємо до однорідності.

Викладаємо крем на шар печива у форму та відправляємо в холодильник на кілька годин.

Верх торта можна покрити карамелю, яку ви швидко можете зварити з цукру, води та вершкового масла або просто розтопити пару плиток шоколаду та полити ним.

Прибираємо форму і за смаком прикрашаємо торт.

Подаємо ніжний та повітряний торт до столу. Вашим гостям точно сподобається і ніхто не скаже, що десерт зроблений з печива.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі