Дієтичний яблучний пиріг без краплі борошна – їжте хоч кожного дня, і не погладшаєте
150 грам вівсяних пластівців
40 грам меду
100 грам сиру
3 курячих яйця
50 мілілітрів кефіру
1 чайна ложка розпушувача
пів чайної ложки кориці
2 яблука
рослинна олія Джерело
починаємо приготування
Вівсяні пластівці перекладаємо в подрібнювач і перемелюємо до стану борошна. Додаємо в пластівці розпушувач і перемішуємо.
У чашку кладемо сир, розминаємо виделкою і додаємо мед з кефіром, все збиваємо блендером до однорідної маси. В отриману суміш вбиваємо курячі яйця, корицю і все перемішуємо вінчиком. потім в масу вводимо вівсяну муку з розпушувачем і все перемішуємо.
Яблука очищаємо, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
Беремо форму для випічки (15 * 20), змащуємо рослинним маслом, а на дно кладемо шматочок пергаменту. Викладаємо на дно підготовлені яблука, а зверху викладаємо тісто. Форму злегка боягуз, щоб тісто рівномірно розподілилося і ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо протягом 30-35 хвилин.
Готовий пиріг остудити, а потім подаємо до столу.