Дівчатка, маю рецепт неймовірно красивого і смачного салату «ВЕСНЯНИЙ БУКЕТ». Приготуйте і насолодіться з подругами його неймовірним смаком!
Рецепт смачної закуски на стіл до свята. Ніякої метушні, їстівний букет виглядає чудово! Джерело
Закуска «Білі тюльпани»
СКЛАДОВІ
5 яєць
100 г вершкового сиру або плавлений сирок
2 зубчики часнику
2 ст. л. майонезу або сметани
зелена цибуля, петрушка для прикраси
сіль за смаком.
Приготування
Відваріть яйця в підсоленій воді не довше 7 хвилин, інакше жовтки посиніють і начинка буде негарною.
Остудіть яйця в крижаній воді і акуратно очистіть від шкаралупи, щоб не пошкодити білок.
Зробіть хрестоподібний надріз на верхівці яйця і дістаньте жовток.
На дрібній тертці натріть сир і жовток. Змішайте з майонезом, посоліть на свій смак. Якщо жовтки дуже бліді, додайте в начинку трохи паприки або куркуми.
Перекладіть начинку в кулінарний шприц, мішок або звичайний харчовий пакет з обрізаним куточком.
Закуска «Весняний букет»
СКЛАДОВІ
9 яєць
150 г сиру «Філадельфія»
150 г слабосоленої сьомги
9 оливок
1 маленький буряк
1 пакетик чорного чаю
спеції, сіль за смаком
зелень для прикраси.
Подібно до попереднього рецепту зробіть з цих інгредієнтів весняний букет на свій смак. Запевняю вас, ви отримаєте насолоду і від процесу приготування, і від споживання.
Смачного!