Дивовижний полуничний зефір: надзвичайно смачний та ароматний
М’який і ніжний домашній зефір з насиченим полуничним ароматом стане чудовим частуванням до чаю. Ласощі виходять дуже смачними без шкідливих добавок, тому їх можна давати навіть дітям.
Складові:
полуниця 200 грам;
желатин 15 грам;
цукрова пудра 150 грам;
сік половини лимона.
Приготування:
Полуницю помити, очистити від хвостиків і подрібнити за допомогою блендера в однорідне пюре. Желатин залити невеликою кількістю води кімнатної температури і залишити до розбухання. З
мішати набряклий желатин з полуничним пюре, додати цукрову пудру і лимонний сік.
Отриману суміш поставити на мінімальний вогонь і підігріти, помішуючи, до повного розчинення желатину. Остудити суміш до кімнатної температури і збити за допомогою міксера на високій швидкості поки суміш не збільшиться, не посвітлішає і не загусне.
Форму для застигання застелити пергаментним папером, викласти в неї полуничну суміш, розподілити і поставити в прохолодне місце на кілька годин. Коли маса застигне, перевернути форму на присипану цукровою пудрою поверхню і зняти папір.
Нарізати зефір кубиками, посипати цукровою пудрою і подавати.