«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Дізналася про цей рецепт влітку в селі: Картопляна піца на сковороді! Це так просто та швидко! З цим рецептом навіть чоловік справляється за 15 хвилин! Дуже смачно!

Дізналася про це рецепті влітку в селі: Картопляна піца на сковороді! Це так просто та швидко! З цим рецептом навіть чоловік справляється за 15 хвилин! Дуже смачно! Синочок мій з’їдає по пів піци сам!

на 3-4 порції:

700 г очищеної картоплі,

2 яйця,

2 ст. ложки борошна,

3-4 зубчики часнику, сіль, перець,

3 ст. ложки сметани,

1 ч. л гірчиці,

200-250 г копчених мисливських ковбасок,

2 середні головки ріпчастої цибулі,

1 солодкий болгарський перець,

150 г помідорів чері,

170 г твердого сиру,

кілька пір’я зеленої цибулі,

рослинна олія для обсмажування.

Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо. Додаємо порізаний болгарський перець і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо.

Картоплю тремо на крупній тертці (ми скористалися кухонним комбайном), додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.

Сковороду розігріваємо з 2 ст. ложками рослинного масла, викладаємо на неї картопляну масу, зменшуємо вогонь до середнього і смажимо близько 5 хвилин. За цей час змішуємо сметану і гірчицю, трьом сир і ріжемо черрі навпіл.

Потім на сковороді акуратно перевертаємо картопляну основу для піци і через 2-3 хвилини змащуємо її гірчично-сметанним соусом.

Викладаємо половинки помідорів чері, посипаємо сиром і зеленою цибулею. Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою до розплавлення сиру.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі