Дізналася про цей рецепт влітку в селі: Картопляна піца на сковороді! Це так просто та швидко! З цим рецептом навіть чоловік справляється за 15 хвилин! Дуже смачно!
на 3-4 порції:
700 г очищеної картоплі,
2 яйця,
2 ст. ложки борошна,
3-4 зубчики часнику, сіль, перець,
3 ст. ложки сметани,
1 ч. л гірчиці,
200-250 г копчених мисливських ковбасок,
2 середні головки ріпчастої цибулі,
1 солодкий болгарський перець,
150 г помідорів чері,
170 г твердого сиру,
кілька пір’я зеленої цибулі,
рослинна олія для обсмажування.
Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями і злегка обсмажуємо. Додаємо порізаний болгарський перець і смажимо ще кілька хвилин. Додаємо порізані ковбаски, перемішуємо і вимикаємо.
Картоплю тремо на крупній тертці (ми скористалися кухонним комбайном), додаємо часник, пропущений через прес, яйця, борошно, сіль, перець. Добре перемішуємо.
Сковороду розігріваємо з 2 ст. ложками рослинного масла, викладаємо на неї картопляну масу, зменшуємо вогонь до середнього і смажимо близько 5 хвилин. За цей час змішуємо сметану і гірчицю, трьом сир і ріжемо черрі навпіл.
Потім на сковороді акуратно перевертаємо картопляну основу для піци і через 2-3 хвилини змащуємо її гірчично-сметанним соусом.
Викладаємо половинки помідорів чері, посипаємо сиром і зеленою цибулею. Зменшуємо вогонь і Томім під кришкою до розплавлення сиру.
Смачного!