До вподоби навіть вибагливим гурманам: Рецепт курячої запіканки із грибним кремом
М’яка і ніжна… Ця закуска з курки не тільки оригінальна, але і дуже смачна. Вона ідеально поєднує смак м’яса з грибами і вершками та точно не залишить байдужими ваших гостей! Виглядає ця закуска дуже ефектно і буде чудовою прикрасою святкового столу, зазначають Патріоти України.
Вам знадобиться:
- 400 г курячої грудки
- 200 мл вершків (10%)
- 300 г печериць
- 1 яйце
- 1 цибулина
- 160 г м’якого сиру
- 30 г вершкового масла
- петрушка
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець, спеції — за смаком
Приготування
Куряче філе подрібнити, додати до нього приправи, сіль і перець. Змішати м’ясо з яйцем, додати вершки і подрібнену зелень, добре перемішати.
Застелити деко папером. Розподіліть по ньому курячу суміш. Розігріти духовку до 180-200 градусів. Запікати масу 15 хвилин.
Гриби і цибулю дрібно нарізати і обсмажити на пательні до готовності.
Дістати курячу запіканку з духовки, остудити і розрізати навпіл. Остигли гриби змішати з м’яким сиром. У грибний крем додати сіль, перець і подрібнений часник.
Зібрати закуску у наступному порядку: куряча запіканка — грибний крем — куряча запіканка — і знову грибний крем.
Приберіть закуску в холодильник на 40 хвилин. А потім, поріжте на порції і прикрасьте на свій смак.