Домашні глазуровані сирки з кокосовою стружкою
Глазуровані сирки – це смачний і корисний десерт. Навіть ті, хто не дуже “поважає” творог із задоволенням їдять ці ласощі. Але оскільки, склад купленого продукту залишає бажати кращого, ми пропонуємо дуже простий і смачний рецепт сирків, які на смак кращі магазинних. Начинку можна зробити будь-яку, наприклад додати джем або домашнє варення, буде дуже смачно!
Інгредієнти:
творог- 300 гр.
кокосова стружка – 20 гр.
підсолоджувач – за смаком.
ванілін – шіпка
шоколад – 1 плитка
молоко -3 ст. л.
Приготування десерту:
Творог (якщо продукт домашній, або зернистий, потрібно перетерти через сито, або використати блендер) ретельно змішати з ваніліном, кокосовою стружкоюта підсолоджувачем.
Якщо суміш рідка, добавте ще кокосової стружки, якщо густа, розбавте молоком або вершками.
Зліпіть брусочки і відправте в морозилку на 15 хвилин.
Шоколад розтопіть на паровій бані або в мікрохвильовій печі з 3 ложками молока
Силіконовим пензлем покрити сирки шоколадом (можна покрити тільки верх і боки) або обваляйте їх в шоколаді з допомогою двох вилок.
Зверху посипте кокосовою стружкою і відправте в холодильник до повного застигання шоколаду.
Десерт готовий. Смачного чаювання!