«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Домашня піца: секрети приготування смачної випічки

Піца – страва, яку люблять усі, включаючи дітей. Варіантів її приготування існує безліч, а тому кожен зможе знайти той варіант, який припаде йому до душі.

Спекти домашню піцу зможуть навіть ті, хто зовсім не вміє або не любить замішувати тісто - чудову піцу можна зробити на готовому листковому тісті, інформує Ukr.Media.

Як приготувати піцу в домашніх умовах?

У приготуванні піци будинку немає нічого складного. Смачне тісто і якісна начинка - ось головні складові апетитного вихідного страви.

Тісто для піци можна готувати на основі свіжих або сухих дріжджів. У той час, коли тісто підходить, воно обов'язково повинно бути накрите серветкою або плівкою, щоб уникнути обвітрювання.
Розкатане тісто краще відразу перенести на деко, а вже потім викладати на нього начинку.
В якості начинки можна використовувати практично все: різні ковбаси, куряче філе, відварне м'ясо, морепродукти і сир - використовуйте улюблені продукти, і домашня піца буде найсмачнішою!


Тісто для домашньої піци

Тісто для піци в домашніх умовах готується швидко і не клопітно. Олію тут краще використовувати оливкову, вона додасть основі якусь пікантність. Якщо використовують не сухі, а свіжі дріжджі, їх потрібно взяти близько 15 гр. Перед тим, як змішати борошно з іншими компонентами, її краще спочатку просіяти, так тісто буде м'якшим.

Інгредієнти:

борошно - 2 склянки;
сіль - ½ ч. ложки;
сухі дріжджі - 1 ч. ложка;
масло - 3 ст. ложки;
вода - ¾ склянки.
Приготування:

У ємності змішують просіяне борошно, сіль і дріжджі.
Вливають воду, додають половину оліїі вимішують близько 10ти хвилин.
У миску виливають решту олії, викочують в ній тісто, накривають і залишають підходити.
Коли тісто збільшиться в об'ємі в 2 рази, його розкачують.
Начинка для піци в домашніх умовах

Інгредієнти для піци в домашніх умовах можна використовувати найрізноманітніші. Часто використовують ковбасу салямі, гриби і сир. Незайвим буде і бекон, нарізаний тонкими скибочками. Зважаючи на те, що з сирих компонентів в начинці використовують тільки печериці, а вони готуються дуже швидко, піца буде готова вже через 15 хвилин.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Інгредієнти:

ковбаса салямі - 200 г;
печериці - 50 г;
моцарелла - 200 г;
пластинки бекону - 50 г;
густий томатний соус - 100 р;
орегано.
Приготування:

Ковбасу, гриби нарізають скибочками.
Тісто намазують соусом, посипають половиною сиру, зверху розкладають ковбасу, гриби, посипають орегано і засипають іншим сиром.
Випікають піцу 15 хвилин.


Соус для піци в домашніх умовах

Смачна домашня піца не вийде без смачного соусу. Можна використовувати готовий кетчуп, але смак у вихідної страви буде не той. Краще приготувати соус самостійно, використовуючи томатну пасту, спеції, цибулю, часник, сіль з цукром і оливкову олію. Наносити соус на заготівлю піци краще злегка в охолодженому вигляді.

Інгредієнти:

цибуля - 1 головка;
часник - півголівки;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
паста томатна 100 г;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль;
базилік сушений - 1 ч. ложка;
орегано сушене- ½ ч. ложки.


Приготування:

Цибулю дрібно нарізають, часник пропускають через прес.
Овочі обсмажують до рум'яності.
Додають томатну пасту, розведений до консистенції кетчупу, прянощі.
Тушкують соус 10 хвилин.


Рецепт піци в домашніх умовах в духовці

Піца з грибами в домашніх умовах, рецепт якої простий і доступний кожному, буде готова лише за півгодини за умови, якщо тісто вже зроблене. Печериці для начинки можна використовувати і свіжі і консервовані. В даному випадку використовують свіжі гриби, які шаткують тонкими скибочками.

Інгредієнти:

тісто - 400 г;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
печериці - 100 г;
пармезан - 50 г;
помідор - 1 шт.;
соус томатний - 3 ст. ложки;
каперси - 1 ст. ложка;
спеції.
Приготування:

Тісто розкочують і поміщають у форму.
Змащують основу соусом, притрушують зеленню, розкладають скибочки помідора і посипають орегано.
Викладають гриби, посипають каперсами, збризкують маслом і посипають тертим пармезаном.
При 200 градусах домашня піца в духовці буде готова через 20 хвилин.


Рецепт піци в домашніх умовах на сковороді

На сковороді піца готується в домашніх умовах швидко і смачно. Чудову піцу можна приготувати не включаючи духовку. Часу при цьому буде витрачено зовсім небагато. Для начинки можна вибирати різні продукти, головне, щоб вони не вимагали тривалої термічної обробки.

Інгредієнти:

рафінована олія - 2 ст. ложки;
борошно - 9 ст. ложок;
сметана - 8 ст. ложок;
сода - 1/3 ч. ложки;
яйця - 2 шт.;
ковбаса копчена - 100 г;
зелена цибуля - 30 р;
помідор - 1 шт.;
томатний гострий соус - 2 ст. ложки;
сир - 150 р.


Приготування:

Яйця розтирають із сметаною, вмішують борошно, сіль, перець і соду.
Сковороду змащують маслом, виливають тісто, наносять соус, викладають начинку, засипають сиром.
Накривають сковороду кришкою і готують піцу на невеликому вогні 6 хвилин.


Домашня піца з листкового тіста

Домашня піца з готового тіста - це те, що потрібно, коли хочеться приготувати щось смачне, а часу або бажання робити основу немає. Тут головне пам'ятати, що готове листкове тісто потрібно спочатку розморозити природним шляхом. Вдаватися до допомоги мікрохвильовки в даному випадку не можна.

Інгредієнти:

тісто заморожене листкове - 500 г;
кетчуп - 4 ст. ложки;
сир - 300 г;
ковбаса - 150 г;
оливки - 10 шт;
помідори черрі - 5 штук;
оливкова олія - 1 ст. ложка.


Приготування:

Ковбасу, помідори нарізають скибочками.
Оливки ріжуть шматочками, сир труть на тертці.
Поміщають розкатане тісто у форму.
Наносять шар кетчупу, розкладають ковбасу, помідори, оливки, посипають італійськими травами, сиром, збризкують маслом і при 180 градусах домашня листкова піца буде готова через 25 хвилин.


Піца з креветками в домашніх умовах - рецепт

Приготування піци в домашніх умовах добре тим, що начинку можна зробити, яку захочеться. Всі любителі морепродуктів по достоїнству оцінять піцу з креветками. Сорт і розмір креветок при цьому абсолютно не має значення. Доповнять смак страви стиглі помідори і сир, який може бути як м'яким, так і твердим.

Інгредієнти:

тісто для піци - 500 г;
помідори - 2 шт.;
креветки - 200 г;
кетчуп, майонез - по 1 ст. ложці;
сир - 200 г;
оливкова олія - 1 ч. ложка.
Приготування:

Тісто розкочують і переносять на деко.
Наносять шар кетчупу і майонезу.
Укладають очищені креветки, нарізані помідори, і засипають це все сиром.
При 200 градусах смачна піца в домашніх умовах буде готова через 20 хвилин.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі