Домашня шоколадна ковбаса зі згущеним молоком
Шоколадна ковбаса - смачний десерт до чаю, зроблений вдома і дуже подобається дітям і дорослим. Цей рецепт приготування домашньої шоколадної ковбаски робиться дуже швидко, приблизно 10 хвилин. Шоколадна ковбаса з печивом і додаванням згущеного молока, рецепт з фото і покроковим описом.
Інгредієнти:
- печиво з горіхами «Буратіно» або інше пісочне печиво - 200 г;
- м'яке вершкове масло - 100 г;
- какао - 2 ст. л.;
- згущене молока - 3-4 ст. л.
Приготування шоколадної ковбаски:
Печиво подрібнити в кухонному комбайні. Подрібнити, але не зовсім дрібно, а щоб попадалися вкраплення частинок печива трохи крупнішє.
Викласти подрібнене печиво в миску, додати какао і ретельно перемішати.
Додайте до суміші м'яке вершкове масло і згущене молоко, перемішайте щоб утворилась однорідна маса.
Розстеляємо на столі харчову плівку і викладайте шоколадну масу, загорнувши у вигляді «цукерочки» і трохи розкочувати, надаючи форму ковбаски.
Покласти в холодильник.
Приємного смаку!