«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Домашній плавлений сирок. Ідеальна намазка на хліб!

Домашній плавлений сирок. Ідеальна намазка на хліб!

сир – 700 г;

вершкове масло – 150 г;

 

яйця – 2 шт .;

сода – 1 ч. ложка;

сіль – 2 ч. ложки або по смаку;

добавки – за смаком.

 

Змішуємо розтоплене вершкове масло з яйцями.

Змішуємо цю суміш з сиром, додаємо сіль, соду і збиваємо все блендером.

Перекладаємо основу в сотейник, прогріваємо до отримання тягучою текстури і розплавлення всіх сирних крупинок.

За бажанням додаємо в сирну масу по готовності дрібно нарізану шинку, варені гриби або зелень.

 

 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі