Думала, що вмію готувати печiнку, поки не спробувала ЦЕЙ дивoвижний рецепт. Печiнка виxодить неймoвірно смачною. Тепер готую тільки так
Інгредієнти:
яловича печiнка – 500-600 г
цибуля – 1 головка
часник – 3 зубчики
яйце – 1 штука
цукор – 1 ч. л.
сіль – 1 ч. л.
сода – 0,5 ч. л.
олія рослинна для смаження
борошно для панірування.
Приготування:
Печiнку помити, обсушити, а потім порізати великими шматочками.
У мисці збити яйце з сіллю, цукром, содою і подрібненим часником.
Маринад перемішати і залити печiнку.
Залишити страву маринуватися в холодильнику на 2 години або на ніч.
Цибулю почистити і порізати півкільцями.
Обсмажити порізану цибулю в невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору.
Потім зняти з вогню і перекласти на тарілку. Обваляти кожен шматочок печiнки в борошні і викладати на розігріту сковороду з рослинною олією, в якій смажилася цибуля.
Смажити з усіх боків до золотистої скоринки, приблизно по 3 хвилини з кожної сторони на середньому вогні.
Потім викласти смажену цибулю, трохи посолити, перемішати і накрити кришкою, тушкувати на повільному вогні ще хвилин 5.
Смачного!