«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Дуже смачні галушки з м'ясом

Дуже легке і просте блюдо, до того ж за бажанням, ви самі можете придумати будь-яку начинку. А під час посту використовуйте овочі та гриби, вони так само будуть чудово поєднуватися за смаком. Приготувати галушки можна будь-якого розміру, даний рецепт можете використовувати для приготування 4-6 галушки, до того ж чим менше будуть галушки, тим швидше вони приготуються при тепловій обробці.

Порада: Для теплової обробки ми використовували метод відварювання в підсоленій воді, ви ж можете запекти галушки в духовці, для цього, викладаємо наші галушки, з начинкою яку ми собі підібрали, на лист з пергаментом, зверху змащений олією, зверху так само змащуємо маслом і запікаємо в розігрітій духовці до 180-190 ° С протягом 20-25 хвилин, в залежності від величини галушок.

 

Час приготування: 60 хв

Складність приготування: 4 з 5 / люблю готувати

 

ІНГРЕДІЕНТИ

Кількість продуктів, шт. ст.

Вага продуктів, грам  

ДОКЛАДНЕ ПРИГОТУВАННЯ

 
Для тіста:       1. Очищаємо картоплю і відварюємо в підсоленій воді. Воду зливаємо і потовчемо картоплю. Коли картопля повністю охолоне, додаємо до неї манну крупу і яйце, гарненько перемішуємо. 1
Картопля 3-4 шт 400
Борошно пшен. 2 ст.  300
Манна крупа 2ст. л 40
Яйце кур. 1 шт.  
Сіль 1-2 ст. л. 20-30
Для начинки:       2. Поступово додаючи просіяне борошно, замішуємо Ніжне тісто, яке повинно трохи липнути до рук. Ми залишаємо тісто на 25-30 хвилин, що б всі компоненти добре поєдналися.   2
Філе куряче 1-2 шт. 250
Цибуля ріпчаста 1 шт. 120
Сіль ½ ч.л. 5
Перець ч.м. щіпка 2
Для подачі:    
Цибуля ріпчаста ½ шт. 60   3. Очищаємо ріпчасту цибулю, і разом з курячим філе подрібнюємо в блендері або м'ясорубці, додаємо спеції і 2-3 столові ложки холодної води, тоді фарш вийде більш ніжним. Начинку добре перемішуємо. 3
Бекон копчений   100
Масло вершкове 2 ст л. 50
Зелень петрушки 1 гілочка  
     
     
        4. Дошку посипемо борошном, тісто поділяємо на дві частини, і формуємо з них коржі, всередину яких покладемо нашу начинку. 4
     
     
     
     
     
        5. Тістом закриваємо нашу начинку, гарненько скріпивши краї. При бажанні скочується в більш округлу форму, тільки не сильно притискаючи, що б, не тріснуло тісто! 5
 
 
 
 
 
        6. Відварюємо в киплячій підсоленій воді, виклавши галушки в воду, помішаємо, що б вони спливли, потім зменшуємо нагрів і готуємо 7-10 хвилин. 6
 
 
 
 
 
        7. Для засмажкою, очистимо й наріжемо цибулю, і так само нарізаємо бекон, за своїм бажанням, кубиком або смужками. Все викладаємо на теплу сковорідку, додаємо вершкове масло і обсмажуємо на слабкому вогні, що б цибуля став м'якою. 7
 
 
 
 
 
        8. Готові галушки викладаємо на тарілку зверху посипаємо обсмаженою цибулею з беконом, потім прикрашаємо зеленню петрушки. 8
 
 
 
 
 

 

 

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі