Дуже смачні налисники з сиром
Після весілля я роздобула рецепт цих чудових налисників, і тепер сама радую свою сім’ю цим дивом.
Готуються вони на молоці і крохмалі, виходить тоненькі, ніжні й ароматні, по-домашньому теплі і дуже смачні!
Складові
✓ Яйця — 5 штук;
✓ молоко — 0,5 літра;
✓ крохмаль — 5 столових ложок;
✓ сіль, цукор за смаком;
✓ соняшникова олія — 1 столова ложка.
Начинка:
✓ Сир — 300 грам;
✓ яйце — 1 шт;
✓ цукор за смаком;
✓ можна родзинки, мак додати.
Сметана і масло для змазування налисників.
Рецепт приготування
Вінчиком збиваємо яйця з цукром.
Потім додаємо крохмаль, розтираючи із цукром і яйцем, щоб не було грудочок.
Потім вливаємо молоко, соняшникову олію і перемішуємо. Даємо постояти 15 хвилин. і починаємо смажити.
Перший раз сковорідку змащуємо соняшниковою олією або шматочком сала, і починаємо смажити налисники. розподіляючи тісто по всій сковорідці. Смажити тільки з одного боку!
Сир перетерти з цукром і яйцем, за бажанням додати мак, родзинки.
На готові налисники викладаємо начинку з сиру, загортаємо або конвертиком, можна просто трубочкою.
Складаємо налисники в каструльку або горщик, перемазуючи шари розтопленим вершковим маслом.
Ставимо на 10-15 хвилин в духовку.
Тісто виходить рідким, ТАК І МАЄ БУТИ, нічого більше додавати не потрібно. У вас все обов’язково вийде! Рецепт цих налисників без борошна, і в цьому їх принадність!
Аромат, буде на весь будинок! Божественний смак цих налисників підкорить серця навіть великих гурманів!
Смачного!