Дуже вдалий рецепт. Тортик ” Золотий ключик” неймовірно красивий і смачний. Завжди вдається на славу
Складові:
тісто:
7 яєць
2 скл.цукру (кому солодко, можна взяти 1,5 скл.)
1ч.л. гашеної соди
2 ст. л. меду
2 ст.л гарячої води
2,5 скл. борошна
2-3 ст.л. какао
1 скл. рубаних волоських горіхів Джерело
крем:
200 гр вершкового масла
1 банка вареного згущеного молока
Ванілін
Для посипання:
1 скл.порізаних горіхів
приготування:
Збuти яйця з цукром до білого кольору.
Додати мед, розведений 2-мя ложками води, соду і добре збuти.
Просіяти борошно з какао, змішати, всипати горіхи і ще раз добре перемішати.
Тісто розділити на 3 частини.
Тісто виходить рідкувате, як сметана, його потрібно розмазувати ложкою по листу пергамента.
Спекти 3 коржі при температурі 190 градусів. Розмір мого листа 25 на 35 см. Для крему збuти масло з ваніллю, додаючи по ложці згущене молоко.
Промазати коржі, обсипаючи кожен горіхами.