Дyже смaчні налисники без борошна. Вuявляється, вони просто тануть у рoті! Моя бабуся в Закарпатті готує їх по-особливому! Уся рідня та сусіди дивуються! Записyйте чудовий рецепт!
Але не тут-то було. Якщо приготувати їх не за традиційним рецептом, ви зможете спoкусити цим блюдом найвибагливішого гурмана, який навіть худне. Тут втриматися нереально.
Млинці для налисників виходять дуже ніжними і буквально тануть у роті, а все з-за того, що вони готуються на молоці і крохмалі. Спробуйте!
Інгредієнти
- Яйце — 6 шт.
- Молоко — 0,5 л
- Крохмаль — 5-6 ст. л.
- Соняшникова олія — 1 ст. л.
- Сир — 300 г
- Цукор за смаком
- Сметана за смаком
- Вершкове масло за смаком
Приготування
1) 5 яєць Збийте з цукром,
2) Потім додайте крохмаль, постійно перемішуючи яєчну суміш. Грудочок не повинно бути.
3) Влийте молоко та соняшникову олію. Змішайте. Дайте постояти 15 хвилин. Тісто рідке.
4) Змастіть сковороду олією або шматочком сала один раз. Смажте млинці тільки з одного боку!
5) Приготуйте начинку. Сир перетріть з цукром і 1 яйцем. Мак та родзинки йдуть за бажанням.
6) На готові млинці викладіть начинку з сиру. Загорніть так, як вам подобається.
7) Викладіть налисники в каструльку, казанок або горщик. Шари потрібно перемазивать сметаною і розтопленим вершковим маслом.
8. Відправте блюдо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
З отриманого тіста вийде приблизно 25 тоненьких млинців. Тому перед тим, як готувати, запросіть рідних в гості. Вони з радістю оцінять смак неперевершених налисників, при цьому рятуючи вас від обжерливості. Хочеться їх їсти!