Фантастична намазка для тих, хто не встигає приготувати сніданок
Інгредієнти:
Вершкове масло 200 г
Кріп 80 г
Петрушка 80 г
Болгарський перец 150 г
Діжонська гірчиця 2 ч. л.
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Зелена цибуля за смаком
Часник за смаком
Приготування:
Поставте масло в тепле місце розм’якшуватися. Тим часом почистіть болгарський перець від насіння і наріжте на дрібні кубики. Для краси рекомендуємо взяти перець різних кольорів.
Петрушку, кріп і цибулю дуже дрібно наріжте і змішайте з розм’якшеним вершковим маслом. Додайте чорний перець, сіль, болгарський перець, гірчицю і трохи часнику, попередньо пропустивши його через прес.
Перемішайте всі інгредієнти і перекладіть масло в зручну ємність. Зберігайте в холодильнику тиждень, щоб воно просочилося усіма смаками.
Зберігають пряне масло або в банках, які закручуються, або у вигляді ковбаски. Для цього його потрібно викласти на харчову плівку, надати йому форму і засунути в морозилку.
Також масло роблять з червоною рибою, усіма видами пряної зелені, ікрою, грибами і спеціями. Якщо дати йому трохи постояти в холодильнику, перед вживанням, воно вбере смак і аромат інгредієнтів і стане ще смачніше.