«Гарячий Наполеон» з картопляно-грибним кремом. Смачніше не буває!
Продукти:
1 упаковка листкового дріжджового тіста
4 невеликі картоплини
150 мл вершків (чим жирніше тим смачніше)
1 велика цибулина
100 г сиру
300 г грибів
пучок зелені
сіль перець,
2 ст. ложки рослинної олії
Як приготувати «Гарячий Наполеон»:
1) Картоплю відварити
2) Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити 2-3 хвилини на рослинній олії. Додаємо гриби і смажимо все разом, поки вся вода не випарується. Я брала 300 г заморожених лісових!
3) Картоплю зім’яти в пюре з додаванням гарячих вершків.
4) Змішуємо грибну і картопляну маси. Додаємо зелень, дрібно нарізану, солимо і перчимо. Як слід перемішуємо! Все, начинка готова.
5) Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати на 3 або 4 прямокутника! У мене було 2 листи і вийшло 4 заготовки, якщо у вас 1 — то можна і на 3 частини! Укладаємо на деко по 2 пласта тіста і випікаємо при 200 гр. 12 хвилин, вони повинні трохи підрум’янитися.
6) На деко кладемо 1 корж, промазуємо його кремом. Посипаємо тертим сиром … Так викладаємо всі шари — зверху буде корж. Його вже не промазуємо, а просто посипаємо сиром!
7) Випікаємо ще 5 хвилин при тій же температурі.
Смачного!