«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

«Гарячий Наполеон» з картопляно-грибним кремом. Смачніше не буває!

Поки він готувався, мої ледь з розуму не зійшли від аромату.

Продукти:

1 упаковка листкового дріжджового тіста
4 невеликі картоплини
150 мл вершків (чим жирніше тим смачніше)
1 велика цибулина
100 г сиру
300 г грибів
пучок зелені
сіль перець,
2 ст. ложки рослинної олії
Як приготувати «Гарячий Наполеон»:
1) Картоплю відварити

2) Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити 2-3 хвилини на рослинній олії. Додаємо гриби і смажимо все разом, поки вся вода не випарується. Я брала 300 г заморожених лісових!

3) Картоплю зім’яти в пюре з додаванням гарячих вершків.

4) Змішуємо грибну і картопляну маси. Додаємо зелень, дрібно нарізану, солимо і перчимо. Як слід перемішуємо! Все, начинка готова.

5) Тісто розкачати в тонкий пласт і нарізати на 3 або 4 прямокутника! У мене було 2 листи і вийшло 4 заготовки, якщо у вас 1 — то можна і на 3 частини! Укладаємо на деко по 2 пласта тіста і випікаємо при 200 гр. 12 хвилин, вони повинні трохи підрум’янитися.

6) На деко кладемо 1 корж, промазуємо його кремом. Посипаємо тертим сиром … Так викладаємо всі шари — зверху буде корж. Його вже не промазуємо, а просто посипаємо сиром!

7) Випікаємо ще 5 хвилин при тій же температурі.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі