Гарний рецепт квашених огірків на зиму. Виходять хрумкими та дуже смачними
Квашені огірки без оцту виходять хрумкими та дуже смачними. Вони чудово підійдуть до гарніру та основної страви, а також як інгредієнт до салатів.
Інгредієнти:
Огірки;
Кріп суцвіття 2 шт.;
Корінь хрону 10 скибок;
Часник 10 зуб.;
Сіль кам’яна 80 гр.;
Спирт 2 ст. л.
Спосіб приготування:
В трилітрову банку складіть кріп, третину часнику й хрону та до половини огірки.
Зверху ще частину часнику й хрону, доверху закладіть огірками та додайте залишок хріну з часником.
В склянку води додайте сіль, перемішайте до повного розчинення та вилийте в банку з огірками.
До верху залийте водою, закрийте капроновою кришкою, струсніть та залиште на 1,5 дня.
Злийте помутнілий маринад, закип’ятіть його та заповніть ним знову банку.
Додайте спирт та закрутіть.
Приємного апетиту!