«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Горіховий торт «Чоловічий ідеал» – улюблений торт мого чоловіка. Нічого смачнішого ви не пробували, а цей горіховий смак – це щось неймовірне

Оригінальний рецепт торта особливо припаде до смаку чоловікам. А два види крему відмінно поєднуються і залишають приємний післясмак.

Найкраще готувати десерт з волоськими горіхами, але якщо віддаєте перевагу іншому виду – пробуйте! Джерело

Побалуйте своїх ласунів цікавим десертом.

 

 

Мед – половина склянки. Повністю або частково можна замінити сиропом від варення

Борошно пшеничне – 2,5 склянки

Цукор – один стакан

Яйця курячі – чотири яйця

Сода харчова – одна чайна ложечка.

 

Варене згущене молоко – одна банка (380 грамів)

Горіхи волоські очищені – один стакан. Горіхи підсушити і порубати не дуже дрібно.

Масло вершкове розм’якшене – 250 грамів.

 

Молоко – один стакан

Борошно пшеничне – дві столові ложки

Масло вершкове – 250 грамів

Волоські горіхи очищені – один стакан. Попередньо порубати ножем не дуже дрібно

Цукор – один стакан.

 

 

У ємність розбиваємо всі яйця, додаємо цукор і збиваємо вінчиком. Далі додаємо в ємність мед (сироп).

Просіяти борошно і ретельно перемішати з содою, додати в ємність. Замішуємо тісто.

Готову масу потрібно розрізати на 4 частини і розкачати кола або овали. Готове тісто по черзі випікаємо до рум’яності при температурі 180 градусів

Беремося за перший крем. Взяти ємність для міксера і додати сюди масло кімнатної температури, згущене молоко і збити крем.

Трохи підсмажити горішки та подробити їх в крем. Перемішати столовою ложкою.

Заварюємо другий крем. Віночком змішати молоко і борошно, уникаючи утворення грудочок, і поставити молоко на вогонь, помішуючи бажано дерев’яною лопаткою або ложкою.

Коли маса загусне, вимкнути і остудити. У теплий крем додаємо цукор і вимішуємо до повного розчинення.

Тепер додаємо масло і збиваємо міксером або віником до пишності. Всипати горіхи і перемішати готовий крем.

Тепер етап збірки торта. По черзі міняємо крем при намазуванні коржів. Коржі викладаємо один на одного. Верхівку торта прикрасити дрібно натертим шоколадом і горішками.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі