«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Готується майже миттєво: Рецепт лінивої лазаньї із м'ясом від популярної фудблогерки

Лінива лазанья – це ідеальний варіант смачної та ситної вечері нашвидкуруч. Тут не доведеться довго возитись з листками для основи та начинкою – страву можна приготувати буквально за 20-30 хвилин. Рецептом лінивої лазаньї поділилася фудблогерка Анастасія Солопій в Instagram, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Філе з цибулею перемолоти в фарш. Обсмажити на сковорідці з оливковою олією – приблизно 5 хвилин.

2. Додати томатну пасту, айвар та воду.

3. Посолити, додати цукор і тушкувати приблизно 3-5 хвилин.

4. Форму змастити маслом, викласти один лаваш так, щоб звисали краєчки з форми.

5. Натерти моцарелу. Частиною посипати лаваш.

6. Другий лаваш порвати на шматочки, викласти 1/3 частини у форму.

7. Викласти шар томатного соусу з фаршем. Накрити рештою лаваша.

8. Посипати сиром, викласти шматки лаваша та фаршу. Накрити фарш краєчками лаваша-основи.

9. Змастити верхівку сметаною та посипати залишками сиру.

10. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хвилин.

  • лаваш – 2 шт
  • куряче філе – 1 шт
  • цибуля – 1 шт
  • томатна паста – 70 г
  • айвар – 2 ст. л.
  • цукор – 2 ч. л.
  • вода – 100 мл
  • моцарела – 250 г
  • сметана – 2 ст. л.
  • сіль
ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі