Я кoли напечу цих міні-пиріжків, то вся дітвора з нашої вулиці збігається на цей неймовірний запах. Як добре, що готуються вони швиденько. Цeй смaк і справді слoвами не перeдати!
Смакота така, вам не передати!
Вітаю всіх! Сьогодні я хочу з Вами поділитися рецептом дуже смачних міні пиріжків. За півгодини виходить більше 100 штук. Здивувала? Тоді дивіться далі!
Складові:
Листкове тісто – 600 грам
Фарш свинячо-яловичий – 400 грам
Сир моцарела – 150 грам
Хмелі-сунелі – 0.5ч.л.
Сіль і перець за смаком.
Яйце збите – 1 шт.
Кунжут – для посипання
Борошно – для підсипу.
Приготування.
1.Ітак, насамперед підготуємо начинку. До фаршу, всипаємо хмелі-сунелі, сіль, перець, натертий сир на дрібній тертці і добре перемішуємо.
2. Далі розгортаємо пласт тіста, трохи більше розміру пельменниці. Пельменниці притрушуємо борошном і кладемо шар тіста. І розкладаємо фарш по осередках.
3. Розкачуємо ще один пласт тіста і покриваємо зверху фаршу, прокатуємо качалкою до моменту появи чітких ліній.
4. Забираємо зайве тісто, прокатуємо ще раз качалкою, і витрушуємо заготовки на стіл.
5. Розкладаємо їх на деко застелене пергаментним папером, змащуємо збuтим яйцем і присипаємо кунжутом, і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Смачного!