«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Я вже давно не купую вершкове масло, тому що роблю його сама! 7 хвилин і жодного консерванту! Грузинка на ринку дала оригінальний рецепт, коли спеції купувала! Діти їдять з задоволенням!

Ні для кого не секрет, масло виробляється з пастеризованого молока і містить не так багато здорових і корисних речовин. Тому масло, приготоване в домашніх умовах, набагато корисніше, оскільки містить багато вітамінів і мінералів зі свіжого молока.

Як же приготувати домашнє масло?

Складові:

Вершки або домашня сметана – 1 л

Морська сіль – за смаком

Приготування:

Для початку охолодіть вершки, а потім ретельно їх перемішайте – це можна зробити за допомогою блендера, комбайна або міксера, протягом 10 хвилин, після чого вийдуть густі збuті вершки.

Продовжуйте збивати вершки до тих пір, поки суміш не стане зернистою, і вона буде розділена на масло і сколотини. У цей момент необхідно злити сколотини з масла.

Після цього помістіть масло в друшляк і відокремте сколотини. Потім промийте масло холодною водою, повернувши його ложкою, поки холодна вода не стане чистою.

Домашнє органічне масло має тривалий термін зберігання (2-3 місяці).

Крім того, можна приготувати ароматизоване спеціями і травами домашнє масло:

Цедра з апельсина і лимона.

Апельсинова цедра і сушена журавлина і свіжий шавлія.

Цедра лимона і свіжа петрушка.

Подрібнені маслини або оливки.

Свіжий базилік, нарізаний часник і маринований імбир.

Грубо подрібнений чорний перець і морська сіль.

Використовуйте свої улюблені спеції і комбінуйте їх, отримуючи кожного разу різні смаки і аромати.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі