«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Я вже давно перестала смажити і тушкувати кабачки. Вiдтeпeр я більше не маю з ними моpoки, а готую нaдзвичайно смaчну страву за лічені хвилини! Я закoхалася в кабачки по-новому!

Якщо тобі не хочеться смажити кабачки, а інші рецепти здаються дуже складними, не переймайся, вихід є - спробуй приготувати хрусткі кабачкові палички з сиром в духовці. Жодних сковорідок і довгого стояння біля плити! Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

Сьогодні ми розповімо тобі про два простих рецепти кабачків в духовці. Ці страви смачні, корисні і дієтичні.

Соковиті, духмяні брусочки з хрусткою скоринкою знахідка для тих, хто сидить на дiєті. А за смаком – краще смажених.

Кабачки зі спеціями в духовці

Складові:

3-4 молодих кабачка

1 ч. л. паприки

3 зубчики часнику

1 ч. л. солі

1 ч. л. рослинної олії

50 г твердого сиру

Приготування:

Кабачки нарiж брусочками довжиною 5 см, посоли, додай рослинну олію.

В окремому посуді змішай рослинну олію, спеції, тертий сир і рубаний часник.

Вмочи кабачки в цю паніровку і виклади на деко або решітку духовки.

Випікай кабачки в духовці, розігрітій до 200 градусів, 15-20 хвилин.

Подавай закуску гарячою з соусом із сметани або йогурту.

Хрусткі кабачки в сухарях в духовці

Складові:

2-3 молодих кабачка

1 ч. л. солі

1 ст. л. борошна

1 скл. панірувальних сухарів або кунжуту

2 яйця

1 ст. л. сметани

0,5 ч. л. хмелі-сунелі

0,5 ч. л. куркуми

0,5 ч. л. сухого часнику

Приготування:

Наpiж кабачки невеликими брусочками. Посоли і дай постояти 15 хвилин. Після цього злий рідину і прибери залишки вологи паперовим рушником.

Просушені кабачки склади в пакет і змішай з борошном.

Сухарі або кунжут змішай зі спеціями.

Збий яйця зі сметаною і дрібкою солі.

По черзі вмочи кабачки в яйце, потім добре обваляй в сухарях.

Виклади паніровані кабачки на деко і запечи в духовці, розігрітій до 220 градусів, в режимі конвекції 15 хвилин.

Якщо в твоїй духовці немає обдування, запікай кабачки 5-7 хвилин з одного боку, потім дістань, переверни на іншу сторону і відправ в духовку ще на 5 хвилин.

Подавай хрусткі кабачки зі сметаною або часниковим соусом.

Ця корисна низькокалорійна закуска готується до смішного просто і надзвичайно швидко: нарізала, змочила в клярі, запекла – і готово!

Дієтичні кабачкові палички фрі їстимуть всі і з превеликим задоволенням. Відмінний варіант перекусу для тих, хто сидить на дiєті!

Сподобався рецепт? Тоді розкажи друзям, як приготувати смачні кабачки з сиром і часником в духовці.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі