Я завжди була “лінива невістка”, а тут свекруха сама рецепт попросила. Торт “Сніжок” дуже смачний і простий в приготуванні
Ніжні листкові коржі готуються елементарно просто, а легкий крем з молока ідеально їх доповнює. Середні коржі можна просто промазати варенням. Джерело
Складові:
борошно – 4 склянки
200 грам рубленого маргарину (можна масло)
1 яйце
оцет 9% – 1 ст. ложка
холодна вода – 1 стакан.
Крем:
300 грам масла
9 ст. ложки цукру
12 ст. л. молока.
Як приготувати торт «Сніжок»:
У миску висипте борошно, і додайте дрібно рубаний маргарин. Перемішайте все руками, до отримання крихти.
Окремо в склянці збийте яйце, додайте туди ж в стакан оцет і налийте до верху холодної води.
Все перемішайте і з’єднайте з масляною крихтою. Замісити тісто.
Тісто розділіть на 9-10 частин, і розкачайте кожну частину в тонкий пласт.
Кожен корж випікайте в духовці до золотистого кольору при температурі 200 ° С.
Зазвичай на випікання йде 6-9 хвилин.
З 12 столових ложок молока і 9 столових ложок цукру зваріть молочний сироп.
Масло кімнатної температури збийте міксером до отримання однорідної білої маси.
Під час збивання невеликими порціями додавайте сироп.
Готові коржі потрібно перемазати кремом.
Верх прикрасьте подрібненими обрізками від вирівнювання коржів.
Нехай наш торт «Сніжок» настоїться 4-5 годин в холодильнику і можна їсти!