«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Як посмажити рибу так, щоб усі роти роззявили: трюк для просунутих господинь

Якщо в рибному ряду око натрапляє на свіжих судаків, гpіх таке пропускати! На 100 г продукту більше 18% білка, маса мінеральних речовин і незамінних aмінокиcлот. І це при делікатесному смаку і мінімальній жирності. Ах так, додайте до плюсів невелику кількість кісток і порівняно доступну ціну

Що з цією радістю робити, окреме питання. Адже хочеться приготувати судака якось по-особливому, але і щоб не простояти на кухні 4 години. Ми наполягаємо: потрібно смажити! Про те, як це зробити, щоб всіх здивувати і при цьому не зморитись, читайте нижче.

Складові:
Риба 1 кг;
Яйце 2 шт.;
Лимон 1 шт.;
Волоські горіхи 50 г;
Панірувальні сухарі 50 г;
Пшеничне борошно 2 ст. л.;
Соняшникова олія 4 ст. л.;
Сіль за смаком;
Чорний перець (мелений) за смаком.
Приготування:
1. Рибу очистіть, голови, хвости відріжте (їх можна заморозити і потім використовувати для приготування бульйону). З решти частини тушки зробіть філіруйте і наріжте на порційні шматки разом з хребтом. Обсушіть паперовим рушником.

2. Лимон ошпарте, зніміть цедру, відіжміть сік. Шматки риби полийте лимонним соком, поперчіть, посоліть за смаком. У невеликій мисці збийте яйця з дрібкою солі.

3. Волоські горіхи подрібніть в блендері, змішайте з цедрою і панірувальними сухарями.

4. Обваляйте рибу спочатку в борошні, потім занурте в яйця, після запаніруйте в ароматної горіховій суміші.
Смажте рибу на добре розігрітій сковороді з додаванням соняшникової олії. Рум’яні шматочки викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі