«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Як швидко приготувати тушонку: найпростіший рецепт

Рецепт домашньої м'ясної тушонки відрізняється простотою приготування. Її можна зробити на основі м'яса та улюблених спецій, а поєднувати з усіма стравами і навіть із звичайним хлібом, як бутерброд. Рецепт м'ясної тушонки опублікований у кулінарному блозі anastazjadbs в Instagram.

Інгредієнти:

м'ясо
мелений перець
сіль
перець горошком
лавровий лист
приправа для м'яса
часник
однакові стерилізовані банки з кришками
Спосіб приготування:

1. Нарізати м'ясо довільними шматками.

2. Посолити та поперчити за смаком. Потрібно приблизно 1 ст. л. солі на 1 кг м'яса. Перемішати.

3. На дно банки викласти часник, 5 горошин перцю та половинку лаврового листа.

4. Утрамбувати м'ясо. До верху банки має залишитися 1,5-2 см.

5. Щільно закрити банки кришками і поставити у велику каструлю стерилізуватися на 5 годин. Рівень води в каструлі має бути вищим за банки на 2 см. Спочатку стерилізувати на великому вогні, після закипання на слабкому.

6. Повністю охолодити банки у воді. Поставити у холодне місце.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі