«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Як засолити скумбрію за дві години - покроковий рецепт

Засолена скумбрія чи оселедець – уже як традиційна страва, без якої не обійдеться жодне застілля. А новорічна ніч так тим паче! Тож, тримайте від нас подарунок - вкрай простий рецепт найсмачнішої засоленої риби, зазначають Патріоти України.

Що знадобиться?

  • 1 кг скумбрії;
  • 2 цибулини;
  • 4 ст. л. солі;
  • рослинна олія.
  • Як приготувати?

Крок перший – нарізаємо скумбрію шматочками, попередньо її очистивши.

Крок другий – сіль насипаємо до тарілки і обвалюємо у ній кожен зі шматочків скумбрії. Після перекладаємо рибу до окремої посудини.

Крок третій – накриваємо усе кришкою та залишаємо на дві години при кімнатній температурі. Після рибу промиваємо і додаємо до неї цибулю, нарізану кільцями. На завершення – усе поливаємо рослинною олією.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі