Як зробити котлети смачними і соковитими: простий трюк для будь-якої господині
Цей простий трюк зробить ваші котлети дуже соковитими і смачними.
Котлети по цьому рецепту виходять набагато смачніші ніж звичайні. Щоб котлети вийшли дуже соковитими і надзвичайно смачними, слід в фарш додати ложку порошку або насіння гірчиці — і все, ніжна страва готова!
Складові:
яловичий фарш — 500 гр с
винний фарш — 500 гр
картопля — 3 шт.
яйце — 1 шт.
цибуля — 3 шт.
булка — 150 гр
гірчиця — 1 ст. л.
молоко — 0,5 склянки
сіль за смаком
чорний перець (мелений)
за смаком вода — 3 ст. л.
Приготування:
1. Свинний фарш змішайте з яловичим, додайте дрібно нарізану цибулю, натерту на дрібній тертці картоплю.
2. Булку залийте молоком, залиште розбухати і додайте в фарш, разом з молоком.
3. У збите яйце додайте гірчицю, сіль і перець, і змішайте з фаршем. Вимішайте ретельно фарш.
4. Зліпіть котлети, і смажте їх на добре розігрітій сковорідці.
5. Обсмажте з двох сторін, додайте трохи води і тушкуйте під закритою кришкою до готовності.