Як зробити зі звичайної курки щось особливо смачне: готується елементарно, а результат – чудо!
Готується елементарно, а виглядає так, ніби-то господиня з неї поралася ні одну годину. Відмінне блюдо для особливих випадків, без сумніву, смачніше будь покупної ковбаси!
Курячий рулет «Святковий» можна зробити з вечора, що заощадить чимало часу в день важливого заходу. Дуже зручно!
Інгредієнти
1 невелика куряча тушка
500 г печериць
упаковка (100 г) смажених фісташок
1 цибулина
сіль, спеції за смаком
Приготування
Акуратно зніми з курки шкіру. М’ясо відокрем від кісток і наріж шматочками середньої величини.
Гриби і цибулю наріж дрібно і підсмаж в невеликій кількості рослинного масла. Остуди.
Фісташки очисти від шкаралупи, подрібни небагато. Змішай горіхи з уже остиглими печерицями, і курячим м’ясом. Приправ, посолити за смаком і ретельно перемішати.
Виклади начинку на курячу шкіру, зверни в рулет.
Обмотай рулет фольгою, закрутивши кінчики і помісти в духовку на 50 хвилин при температурі 180-200 градусів. Готовому рулету дай охолонути, а потім помісти на кілька годин в холодильник.
Звільни рулет від фольги і подавай, нарізавши красивими скибочками. Соковите куряче м’ясо в поєднанні з ароматними грибочками і яскравими фісташками чудово виглядає в нарізці. Всі залишаться задоволені!
Сподобалася закуска? Поділися рецептом з друзями!