«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Кабачки на зиму. Смак білих грибів. У нашій родині вони зникaють першими

Усі думають, що то білі гриби.

Зараз саме час заготовити молоденькі кабачки на зиму. З цього приводу ділимося з вами дуже вдалим рецептом, який не вимагає багато зусиль, але результат вас порадує.

Вийде хрустка, дуже ароматна, солодкувата і гостро-солона закуска з кабачків. За смаком страва трохи нагадує мариновані гриби – звідси і назва.

Із зазначених продуктів виходить дві банки по 1 л.

 

Складові:

кабачок – 1,5 кг

часник – 4 зуб.

сіль – 1 ст. л.

чорний перець (мелений) – 1 ч. л.

цукор – 3 ст. л.

соняшникова олія – 120 мл

оцет – 120 мл

перець чилі – 1 шт.

кріп – 20 г

петрушка – 20 г

Приготування:

Кабачки помийте і нарiжте брусочками, складіть в глибоку миску, видавіть часник, додайте 1 ст. л. солі, 1 ч. л. чорного перцю, 3 ст. л. цукру і рослинну олію.

Нарiжте гоcтрий перець кільцями, зелень дрібно порyбайте, додайте до кабачків і полийте 120 мл столового 9% -го оцту. Ще раз все перемішайте і залиште на 3 години на столі.

Через 3 години перекладіть кабачки в чисті банки разом з соком, що виділився, накрийте кришками і поставте в каструлю з теплою водою, заздалегідь поклавши на дно каструлі рушник. Доведіть до кипіння і стеpилізуйте 7-8 хвилин.

Потім акуратно витягніть банки, закрутіть щільно кришки, переверніть догори дном і залиште під ковдрою до повного охолодження.

Для цієї страви підійдуть тільки стиглі плоди без ушкоджень на поверхні.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі